Fri frakt över 499 kr / Snabb leverans / Betala med Klarna

Exklusivt Hudpaket HAPPY SKIN

  • 1 079 kr
  • 679 kr

Hud & Hälsopaket HAPPY SKIN innehåller allt du behöver för att ta hand om huden inifrån och ut. En perfekt julklapp när du vill ge något riktigt exklusivt!

I lager.
Dela
Lagersaldo: 4
Leverantör: Wissla of Sweden

Hudpaket HAPPY SKIN - Johanna Bjurström, Wissla of Sweden & Dalarnas Ekobutik Organic Cosmetics i ett och samma kit!

Allt du behöver för Naturlig Hudvård och ett strålande resultat!

Du får övningar för mental hälsa, som påverkar huden mer än vad man tror, recept på att göra egna hudvårdsprodukter, kostprogram och hudvårdsrutiner anpassade efter både hudtyp, årstid och ålder.


INNEHÅLL:
1 x Green Omega3 60 kapslar
1 x Zink 100 tabletter
1 x C-vitamin med Bioflavonoider & Piperin 90 kapslar
1 x HAPPY SKIN - Ung hud hela livet
1 x Hyaluronic Moisture Mist +
1 x Hyaluronic Moisture Serum +Har du försökt med allt men inte lyckats få en finare hud? Har du hudproblem som aldrig ger med sig oavsett vad du gör? Vill du känna att din hud strålar oavsett din ålder? Att åldrandet saktas ner så att huden känns yngre och fastare?


Huden är ditt största utsöndringsorgan och när kroppen befin­ner sig i en obalans på grund av näringsbrist, syrebrist, att cel­lerna har en nedsatt miljö, av sömnbrist, stress eller brist på goda bakterier m.m. så påverkar det hur din hud mår. Huden får nämligen näring sist och får oftast ta det som kroppen inte orkar eller kan bryta ner.

Det har aldrig forskats så mycket som nu på sambandet mellan bakterier och huden och att huden är ett organ som samspelar med övriga kroppen. Bokens författare, Johanna Bjurström, har full kunskap i allt det nya, spännande som händer! Happy Skin ger läsaren kunskap om hur huden fungerar som en helhet med kroppens övriga system och hur man på ett enkelt sätt, steg för steg, kan förändra sin livsstil och stötta kroppen inifrån och ut. På så sätt kan man förbättra olika hudproblem men också undvika att de uppstår.

Johanna är den främsta auktoriteten i Sverige inom naturlig hudvård och skönhet med 20 års erfarenhet och hon är en ofta anlitad föreläsare. Boken ger läsaren en inblick i naturlig hudvård, vad det innebär och hur de själv kan göra hemma för att uppnå strålande resultat.  I boken får läsaren ta del av Johannas egen resa till en problemfri hud och hennes bästa sammanfattade kunskap inom naturlig hudvård. Läsaren får dessutom övningar för mental hälsa, som påverkar huden mer än vad man tror, recept på att göra egna hudvårdsprodukter, kostprogram och hudvårdsrutiner anpassade efter både hudtyp, årstid och ålder.