Fri frakt över 499 kr / Snabb leverans / Betala med Klarna

Neemolja EKO #SISTA_CHANSEN

  • 79 kr
  • 40 kr

Effektiv antiinflammatorisk näringsolja - används vid hemorrojder, hudskador, skrubbsår och akne. En fantastisk olja för hår, hårbotten, eksem & psoriasis.


I lager.
Dela

 
 
 
Extra Virgin Neemolja är en återfuktande näringsolja. I Indien används Neemoljan för att man upplever att håret växer snabbare och håller sig friskare med regelbunden behandling. Neemoljan har använts för medicinska syften i över 4000 år!

Doften på Neemolja är annorlunda och beskrivs ibland som en blandning av svavel och nötig vitlök. Trots sin speciella doft är det en mycket uppskattad olja tack vare sina läkande egenskaper och många användningsområden.Kan användas vid hemorrojder och hudskador, till exempel skrubbsår och akne. En fantastisk olja för hår och hårbotten och vid eksem och psoriasis.


EKO • VEGAN • ZERO WASTE Användning

I håret: Applicera oljan i hårbotten, bena för bena. Hur många sektioner du behöver göra beror på tjockleken på håret, hela hårbotten ska täckas med oljan.

2. Massera hårbotten i 30-60s, låt sitta i 15-20 min

3. Tvätta ur med Schampo. Beroende på hårtyp kan du behöva schamponera två gånger.


TIPS! Neemolja är väldigt trögflytande och kan med fördel blandas med t ex Arganolja eller Rapsolja för lättare applicering. Du kan också värma flaskan i vattenbad för en lättare konsistens.


På huden:
Blanda Neemolja med en mer flytande olja som Arganolja eller Rapsolja. Tillsätt en tiondel neemolja i blandningen. Stryk sedan över problemområdet.

Använd regelbundet tills hud-  hår- eller hårbotten är lugn och välmående.Observera att neemolja inte ska användas på små barn, av gravida eller om man ammar.


Volym: 100 ml
Förslutning: Skruvkork eller PipettINGREDIENTS/INCI:
Melia azadirachta seed Oil

Ursprung: Indien