Leveranstid 8-10 veckor / Betala med Klarna

Suntribe Mineral Sunscreen Kids & Baby SPF30, 100 ml

 • 139 kr
 • 189 kr

Suntribe Mineral Sunscreen Kids & Baby är en mineralbaserad solkräm utvecklad med omsorg om barns känsliga hud. Svider inte i ögonen. SPF 30

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Dela

Suntribe Mineral Sunscreen Kids & Baby är en mineralbaserad solkräm utvecklad med omsorg om barns känsliga hud. Formulan är baserad på rena naturliga ingredienser som inte sticker om de råkar komma i ögonen. Det naturliga valet för att tillbringa en dag på stranden eller vid andra utomhusaktiviteter!

Denna solkräm bygger ett skyddande lager ovanpå huden från första appliceringstillfället, och ger bredspektrums SPF 30-skydd mot solens UVA- och UVB-strålar (blockerar 97% av UVB-strålar). Den är också vattentålig i upp till 40 minuter, så att du och ditt barn kan njuta av att bada i havet, sjön eller poolen. Innehåller zinkoxid utan nanopartiklar som enligt forskning är det säkraste tillgängliga UV-filtret för människors hälsa, koraller och marint liv.

Solkrämen lämnar en svag vit ton på huden som gör det enkelt att säkerställa korrekt applicering. Krämen har också en oemotståndlig vaniljdoft från vanilla planifolia-frukten vilket gör appliceringen enklare. Formeln avrundas med näringsgivande kokosnötsolja och kakaosmör som förhindrar att huden blir torr.

Denna solkräm är särskilt lämpad för föräldrar som vill sluta oroa sig för vilken solkräm de använder till sina barn, men kan självfallet användas av alla, och fungerar mycket väl för känslig hy. Den har en något starkare doft än Suntribes solkräm Body & Face och kan passa bra som ett alternativ till den produkten om man föredrar en solkräm med tydligare doft.

 • 100% naturlig solkräm för barn.
 • Skonsam för huden och säker för korallrev.
 • Vattenresistent i upp till 40 minuter.
 • Hypoallergenisk - lämplig för känslig hud.
 • Förpackad i en biobaserad tub av sockerrör.
 • Fri från parabener, alkohol, konserveringsmedel, syntetiska kemikalier och parfymämnen.

Användning:

 1. Applicera ett generöst lager på ansikte och kropp före solexponering.
 2. Smörj in krämen tills ett tunt vitt lager syns på alla delar du vill skydda.
 3. Återapplicera varannan timme eller direkt efter bad, fysisk aktivitet eller torkning. Använd krämens vithet som en indikation på om du behöver applicera mer.Ingredienser (INCI):
Helianthus annuus seed oil*, Non-nano zinc oxide, Cocos nucifera oil*, Cera alba*, Theobroma cacao seed butter*, Butyrospermum parkii butter *, Vanilla planifolia fruit extract, Tocopherol. * = ekologisk.