Leveransuppehåll 19 juli - 11 aug

Suntribe Sports Zinc Stick SPF 30 Original White, 30 g

  • 149 kr
  • 119 kr

Suntribe Sports Zinc Stick SPF 30 Original White är en helt naturlig och ekologisk solkräm som stannar kvar på huden i både stora vågor och vid svettningar.

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Dela

Suntribe Sports Zinc Stick SPF 30 Original White är en helt naturlig och ekologisk solkräm som stannar kvar ovanpå huden i både stora vågor och vid svettiga aktiviteter på land. Innehåller inga tvivelaktiga ingredienser, alltså inga kemikalier som skadar dig eller koraller, och varken kladdar på fingrarna eller svider om du får den i ögonen.

Solkrämen är baserad på icke-nano zinkoxid och har en kombination av enastående vattenresistens tillsammans med högpresterande solskydd, vilket gör den till ett givet val för vardagliga äventyrare och professionella idrottare. Skapar ett kraftfullt och synligt lager av solskydd som effektivt reflekterar solens skadliga UVA och UVB-strålar (97% blockering av UVB). Original White passar bra till personer som vill ha en så simpel sportsolkräm som möjligt. Med endast tre ingredienser har solkrämen sin naturliga vita färg.

  • 100% naturlig solstick för sportaktiviteter
  • Mineralbaserat UV-filter med SPF 30
  • Vattenresistent och svettbeständig
  • Hypoallergenisk, lämplig för barn och alla hudtyper
  • Plastfri förpackning av kartong
  • Fri från parabener, alkohol, konserveringsmedel, parfym och syntetiska kemikalier

Användning:

Denna solkräm är perfekt för applicering i ansiktet, särskilt näsa, öron och läppar. Tryck försiktigt med ett finger underifrån för att skjuta upp stiftet. Använd locket för att skjuta tillbaka stiftet när du stänger förpackningen.

För ett långvarigt och kraftfullt skydd applicera ett tjockt synligt lager. Då kommer du vara skyddad när du tillbringar hela dagen med sport. När krämen inte längre är synlig på huden är det en indikation på att du behöver applicera mer.

Lätt att applicera vid alla temperaturer utan att behöva värma upp stiftet före användning. Var försiktig vid höga temperaturer (över 30 °C) då stiftet kan bli mjukt.


Här kan du se appliceringen:Ingredienser (INCI):
Cocos nucifera oil*, Cera alba*, Zinc oxide (zinkoxid utan nanopartiklar). * = ekologisk.